Room for flow Community

Ett digitalt hem för nyfikna människor som vill ha sinnesro och ett magiskt flyt i livet

Room for flow Community

Jag har skapat Room for flow Community för dig

Video

Jag ställde en fråga till mig själv: Hur kan jag hjälpa andra att expandera och skapa förändring på snabbast, enklast och roligast sätt? Svaret blev Room for flow Community. Både för allt det häftiga som uppstår i samvaro med andra människor och för att vi nu behöver communities mer än någonsin.

Här kan du läsa mer om communityn: 


Sinnesro trots ups and downs

Inom oss alla finns en plats som är helt fantastisk. Det vi läser om i alla böcker – att vi har allt vi behöver inom oss – stämmer faktiskt. (Och det betyder inte att vi inte skulle få njuta av rikedomar och överflöd.) Inom oss finns en kreativ kraft som är näst intill obeskrivlig. Den handlar inte bara om det vi i dagligt tal kallar kreativitet (uppfinna, måla, sy eller skapa på annat sätt). Nej, här pratar vi om kreativitet att skapa hela våra liv och hitta lösningar på problemTänk dig att alltid ha en klok idéspruta som assistent!

Din egen fantastiska plats inom dig väntar på att bli upptäckt av dig om du inte redan har gjort det.

Att få flyt i vardagen innebär att du kan skapa saker och händelser med lätthet när du upptäcker hur mycket livet hjälper dig. Livet kommer att erbjuda dig möjligheter, resurser och omständigheter som kan verka helt osannolika. När vi lär oss att lita på livskraften, får livet mera flyt. Livskraften flödar genom oss. Vi är faktiskt designade för att må bra, ha bra självkänsla och leva i harmoni. Och det kan vi göra trots livets ups and downs.

I Room for flow Community tittar vi bakom kulisserna på hur livet egentligen fungerar.

Room for flow Community kom alltså till för att sammanföra nyfikna människor som brinner för att skapa förändring i sitt eget liv och också brinner för att tillsammans skapa något nytt och vackert bredvid den vanliga världen. En värld där vi alla mår bättre och har sinnesro och flyt i våra liv. Alltså helt enkelt känslan av ett hem med rum för flow. Här är vi flera som har samma funderingar och som connectar med varandra för att gå åt samma håll. Det är riktiga människor som du kan prata med och bolla idéer med. Det kallar jag den magiska community-känslan.


Kompromissa inte bort dig själv

Många andra försöker stoppa in dig i en mall du måste följa för att bli lycklig. Det finns inget sånt i Room for flow Community. Communityn vill istället visa dig att du redan har all kunskap du behöver. När du istället tittar i riktning mot naturlagarna som skapar de mänskliga upplevelserna kommer du att få dina egna insikter. Livet ser inte riktigt ut som vi har trott – det är mycket bättre! Ge dig själv i present att börja ta mer plats i ditt eget liv.

Här är några saker som gör Room for flow Community annorlunda:
 • Det finns annorlunda sätt att komma i kontakt med nya människor. Du kan till exempel connecta med människor i ditt fysiska närområde, som har samma intressen som du, har deltagit i samma föreläsning som du eller som har valt att följa samma ämnen (topics) som du. Men det finns mer …
 • Inne i communityn finns ett rum som heter ”Flow Family” för dig som är riktigt taggad på att skapa nya meningsfulla kontakter. I det rummet har vi superroliga digitala events 1 gång per månad.
 • Bland rummen finns också ett rum med en liten vänlig marknadsplats där du får dela information om din egen verksamhet, till exempel produkter, tjänster eller events. Jag vill att du är noga med att bara dela den typen av inlägg i marknadsplatsrummet, inte i den allmänna delen av communityn.
 • Ett annat exempel på rum i communityn är Lek med minnen från framtiden. Där utforskar vi hur det är att skapa sitt liv från framtiden. ”Jag fick värsta kreativa rycket efter det här!” sa en deltagare.
 • Vi smälter ihop kunskap och community. Diskussionsforum i rum för olika ämnen, events och till och med kurser ligger på ett och samma ställe. Det betyder att det är lätt för dig att ta med dig ny kunskap och nya idéer in i ditt dagliga liv.
 • Varje månad presenteras 1 tema som vi fokuserar på i hela communityn, till exempel i veckans fråga, gruppsamtal, föreläsningar, digitala fikastunder och kurser. Längre ner på den här sidan hittar du en lista på teman, både befintliga och kommande.
 • När du besöker Room for flow Community är det lite som att komma hem till några kära vänner. Du får support från likasinnade människor som själva både söker efter support och själva supportar andra.
 • Communityn är vår och vi bygger den tillsammans. Till vår hjälp finns coola funktioner för att skapa exklusivt innehåll, djupa diskussioner, omröstningar och events (både digitala och in-real-life).
 • Tillsammans får vi nya perspektiv på livet. Det gör bland annat att vi tar bättre beslut när det gäller saker som är viktiga för oss.
 • Vi är här för att stötta, uppmuntra och lära av varandra. Vi chattar, skriver och läser inlägg och artiklar, lyssnar på föreläsningar, deltar i kurser och träffas i olika grupper.
 • Den gemensamma nämnaren är personlig utveckling utan måsten, rutiner och stenhårda mindsets.

Det här är några saker du kan räkna med när du är med i Room for flow Community:
 • Du får exklusivt innehåll som inte läggs ut någon annanstans och konversationer du inte kan hitta någon annanstans.
 • Du får mer flyt i livet. Det påverkar dina relationer, din ekonomi, ditt arbete och din hälsa.
 • Du kan hitta inspiration, tänja tankarna i olika konversationer och få råd varenda dag.


Ständig resurs

Du kan se communityn som en riktigt lång konferensresa med föreläsningar, gruppsamtal, gästföreläsare, fika och många nya bekantskaper som ger stora insikter. Den finns som en ständig resurs bredvid din vanliga värld. 


Varför kostar det pengar?

Varför kostar en community pengar, kanske du undrar? Det är för att du ska få snabbare och djupare resultat. Låter det konstigt? Jag säger som grundaren till den här plattformen, Gina Bianchini: ”People pay attention to what they pay for”. Och det du fokuserar på är självklart det som ger dig den största expansionen. Och när jag får betalt för att jobba med communityn blir innehållet så mycket bättre och jag kan skapa fler kurser och events som ingår i medlemskapet. Win-win alltså.


Olika medlemskapsnivåer

Skillnaden i pris mellan de olika medlemskapsnivåerna är baserad på hur stor del av communityn du vill ha tillgång till. Det urvalet är i sin tur baserat på hur självständig du vill vara i din utvecklingsresa men även hur snabbt och djupt resultat du vill ha. 

Vill du få ett snabbt resultat väljer du ett alternativ där du får tillgång till så mycket som möjligt av föreläsningar, event och kurser, alltså nivå 2. 

Vill du även ha fantastiskt utvecklande ’Coaching & Teaching’ som ger dig djupare resultat, väljer du nivå 3 eller 4. Där har du tillgång till allt i nivå 2 plus ’Coaching & Teaching’ .
I nivå 3 får du tillgång till ’Coaching & Teaching’ i grupp.
I nivå 4 får du tillgång till ’Coaching & Teaching’ one to one.

Oroa dig inte - du kan uppgradera dig till en högre nivå senare. Eller nedgradera efter att ha deltagit i så mycket ’Coaching & Teaching’ du vill.

Oavsett vilken medlemskapsnivå du väljer kommer du att få många nya vänner och kunna ta del härliga återkommande nätverksevent, många funderingar och tips på hur du kan hitta sinnesro och ett magiskt flyt.

Nivå 1:
I det här medlemskapet får du tillgång vissa rum, kurser och event i communityn. Här ligger fokus på nätverkande och inte så mycket på lärande och utveckling. "Flow Family" och "Lek med minnen från framtiden" ingår här.

Nivå 2:
Det här är ett mycket prisvärt alternativ där du får tillgång till nivå 1 plus de flesta rum, kurser och event, till exempel föreläsningar. Dela communityn genomsyras av aktiviteter och samtal kring de de tre naturlagar som vi skapar våra mänskliga upplevelser ifrån – TÄNKANDET, MEDVETANDET och LIVSKRAFTEN.

Nivå 3:
Här har du tillgång till allt i nivå 1 och 2 men även fantastiskt utvecklande ’Coaching & Teaching’ i mindre grupper.

Nivå 4:
Här har du tillgång till allt i nivå 1–3 men även fantastiskt utvecklande individuell ’Coaching & Teaching’.

Läs mer om de olika medlemskapsnivåerna genom att klicka på betalplanerna längst ner.


Content creator och coach/teacher

Jag som har skapat Room for flow Community är varken terapeut, psykolog eller psykiater. Från början utbildade jag mig till jurist, men i 25 år har jag jobbat som grafisk formgivare, marknadsförare och coach för människor som vill nå fram med sitt budskap i presentationer.

Jag har ägnat de senaste 15 åren åt att läsa, lyssna, testa, gå in i väggen (som visade sig vara en dörr till något nytt), sen läst, lyssnat och testat ännu mer och kommer nyfiket att fortsätta utforska livet så länge jag lever. Till slut landade allt i förståelsen att vi skapar våra upplevelser inifrån och ut. Det är det vi ska utforska här i communityn så att fler kan få uppleva sinnesro och ett magiskt flyt i livet. Det är nämligen lite av en paradox att när vi till sist inser att lyckan inte finns i saker och människor utanför oss utan inuti oss, så börjar vi uppskatta det som är utanför oss på riktigt.

För mig är inre styrka inget gladhurtigt fake-it-until-you-make-it. Det är att vara autentisk, ha tillgång till alla känslor och tillit till att livet vill bli bra. Vi har, som sagt, alla en makalöst fantastisk plats inom oss som rymmer en mycket stark livskraft. Den vill jag guida dig till.

Vision för livet och communityn

Min vision är en generation barn som får växa upp hos föräldrar som vet att vi har allt vi behöver inom oss.

Jag skulle behöva din hjälp. Har du lust att hjälpa mig att uppnå den visionen?

Alla människor har kunskap som någon annan letar efter. Så, varje gång du bidrar med en story, en erfarenhet eller en idé, är du med och skapar något som alla medlemmar kan ta del av. Och varje gång du bjuder in andra medlemmar, om det så bara är några få, så bidrar du att lyfta communityns och världens nivå till nya höjder och uppnå visionen. Men känn ingen press, om du har en låg dag/period så är det självklart okej att bara observera utan att delta aktivt. I den här communityn kan du också räcka ut handen och be om hjälp. Det finns andra som har liknande erfarenheter som du.

Varmt välkommen!

Lisa Sjöström
lisa@roomforflow.se
roomforflow.com

P.S. Varför inte en Facebook-grupp, kanske du undrar? Room for flow Community är så mycket mer än det. Listan på fördelar är lång, men det är nog roligare om du bildar dig en egen uppfattning. Min personliga favorit är att det inte finns några algoritmer som styr vad som kommer upp i vårt flöde, det väljer vi själva. Det finns inte heller någon reklam.


Teman i communityn:

De 3 principerna för mänskliga upplevelser
Lek med minnen från framtiden
Förändring
Hur skulle världen se ut om vi bytte glasögon?
Stå stark i din egen sanning
Två sätt att använda våra mind
Slumpen är ingen tillfällighet
Wow, vilket flow!
Allt börjar med en tanke
Att höja vibrationerna
Utmattning - kanske en riktigt bra grej?
Emotionell healing
Bullshit rules
Alla känslor är okej
The perfection of you
Magin i storytelling
Mer flyt i ditt liv som ledare
Marknadsföring inifrån och ut
Mer spiritualitet på arbetsplatsen
Att leva med mindre rädsla

Keep Up With Room for flow Community On The Go
Room for flow Community is powered by Mighty Networks
International phone numbers may need to use a prefix. Available on iOS and Android.